67333313 27027007

Skype Me™!
(пусто)
 
Голосование
Русский  Latviešu 
Valoda
Версия для печати Версия для печати

Professional Formula SANITAR GEL 5L

Brand: Noname
Оценить
7.81
Артикул:  EWL24010
Нет на складе

• Tiek pielietots tīrīšanai un noturīgu piesārņojumu (urīnakmens, cietības sāļu, rūsas) noraidīšanai, santehnikas tīrīāanai, porcelānu, fajansu, keramisko un citu ūdens izturīgu virsmu tīrīšanai.
• Tilpums: 5000ml
• Lietošana:
Klozetpodiem: 1.Uzklāt līdzekli 2.Atstāt uz 20 minūtēm 3.Pēc nepieciešamības izmantot birsti
Pēc tīrīšanas, virsmas apstrādāt ar tīru ūdeni, līdz darba virsma tiek attīrīta no līdzekļa.
Izlietnēm: 1.Uzklāt līdzekli 2.Atstāt uz 2-3 minūtēm 3.Pēc nepieciešamības izmantot birsti
Pēc tīrīšanas, virsmas apstrādāt ar tīru ūdeni, līdz darba virsma tiek attīrīta no līdzekļa.
Līdzeklis ir piemērots sekojošu virsmu tīrīšanas veidiem:
rokām (manuālā), mehanizēta (ar augstas spiedes aparātu palīdzību), iemērkšanai.
Īpašie norādījumi: Nepieļaut līdzekļa saskarsmi ar hloru saturošām vielām!
• Sastāvs: Hidrohlorskābe, skābeņskābe, smaršvielas.
Bīstami Izraisa smagus ādas apdegumus un acu bojājumus. Medicīniska padoma nepieciešamības gadījumā attiecīgā informācija ir norādīta uz iepakojuma vai etiķetes. Sargāt no bērniem. Pēc izmantošanas kārtīgi nomazgāt rokas. Izmantot aizsargcimdus/aizsargdrēbes/acu aizsargus/sejas aizsargus. NORĪŠANAS GADĪJUMĀ: Izskalot muti. NEIZRAISĪT vemšanu. SASKARĒ AR ĀDU (vai matiem): Nekavējoties novilkt visu piesārņoto apģērbu. Noskalot ādu ar ūdeni vai iet dušā. SASKARĒ AR ACĪM: Uzmanīgi izskalot ar ūdeni vairākas minūtes. Izņemt kontaktlēcas, ja tās ir ievietotas un ja to var vienkārši izdarīt. Turpināt skalot. Likvidēt saturu/traukus saskaņā ar spēkā esošajiem atkritumu apsaimniekošanas normatīvajiem aktiem.

Есть вопросы?

Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью следующей формы.

Имя:

Email

Пожалуйста, сформулируйте Ваши вопросы относительно Professional Formula SANITAR GEL 5L:


Введите число, изображенное на рисунке
code

Valuta:
Jaunumi
05.06.2024 16:42:14
Подписаться на новости:
или RSS 2.0