67333313 27027007

Skype Me™!
(пусто)
 
Голосование
Русский  Latviešu 
Язык

Сортировать по: наименованию (возр | убыв), цене (возр | убыв), рейтингу (возр | убыв)

tumši grauzdētas augstas kvalitātes Dienvidamerikas, Austrumāfrikas un Indijas kafijas šķirņu maisījums ar stipru, bagātīgu garšu un izteiktu aromātu

21.60

Tumša „itāļu” grauzdējuma kafija, kas ražota no Dienvidamerikas, Austrumāfrikas un Dienvidāzijas kafijas šķirnēm, ar izteikti rūgtu, stipru garšu un aromātu.
20.22

Paulig Arabica ir sabalansēta kafija, kas pagatavota no 100% Arabikas kafijas pupiņām.
16.55

• Vidēja grauzdējuma malta dabiskā kafija.

• Izsmalcināta 100% arabikas izlase ar noturīgu un bagātīgu garšu.

• Izmeklētu arabikas pupiņu lieliskais aromāts papildina Centrālamerika audzēto kafiju.

• Svars: 500g.

8.30

• Grauzdēta maltā kafija vakuuma iepakojumā
• JACOBS KRÖNUNG maltā kafija tiek pagatavota no rūpīgi atlasītām un grauzdētām kafijas pupiņām. Brīnumjaukais aromāts.
7.30

Gaišas granulas stikla burkā.

Brīnišķīgas garšas šķīstošā kafija JACOBS Kronung ir izgatavota no izmeklētām kafijas pupiņām, tādēļ tā ir ļoti aromātiska, turklāt viegli pagatavojama.

6.58

• Izmeklēta 100% arabika, grauzdēta un malta tādā veidā,kas atklāj pupiņu maigumu un izteiksmīgi bagāto aromātu.
• Vidēji grauzdēta kafija, patīkama krējuma konsistence un izsmalcināta pēcgarša - labākā no Jacobs
• Vakuuma iepakojumā
• EAN: 8711000891568
6.22

• Vidēji grauzdēta škīstoša kafija
• Stikla burkā
• Svars - 100g.
• EAN: 9002859060397
4.03
Нет на складе

• Vīnes maltā kafija GINA ir saglabājusi pagatavošanas tradīcijaslieliskā Vīnes stilā - bagāta un aromātiska, ar krēmveida garšu un vieglu rūgtumu.
• Svars: 250g
• EAN 9002859064401
3.75

• NESCAFÉ 3 in 1 Classic - šķīstošas kafijas dzēriens
• Svars: 330g. - 16.5g x 20 gab. iepakojumā
• EAN 7613036872591
3.70

• NESCAFÉ 3 in 1 Classic - šķīstošas kafijas dzēriens
• Svars: 165g. - 16.5g x 10 gab. iepakojumā
• EAN 7613036842365
2.60

• NESCAFÉ 3 in 1 Classic - šķīstošas kafijas dzēriens
• Svars: 16.5g
0.28
Валюта:
Блог / Новости
19.02.2014 12:13:35
Подписаться на новости:
или RSS 2.0