67333313 27027007

Skype Me™!
(пусто)
 
Голосование
Русский  Latviešu 
Valoda

Сортировать по: наименованию (возр | убыв), цене (возр | убыв), рейтингу (возр | убыв)

<< пред   1   2   3   

4.94

• Izmanto skavas N24/6

• Paredzēts cauršūt papīra paku biezumā līdz 25 lapām.

• Izgatavots no metāla un plastmasas.

3.32
Нет на складе

• Izmanto skavas N24/6
• Paredzēts cauršūt papīra paku biezumā līdz 25 lapām.
• Izgatavots no metāla un plastmasas.
3.32
Нет на складе

• Jaudīgs skavotājs ar Flat-Clinch plakano skavojumu.

• Izmanto skavas 24/6, 26/6

• Izmantojot Flat-Clinch tehnoloģiju tiek ietaupīts līdz pat 30% vietas, glabājot dokumentus mapēs !

• Save Force tehnoloģija nodrošina skavošanu bez piepūlēm (nepieciešams līdz 50% mazāk spēka)

• paredzēts cauršūt papīra paku biezumā līdz 30 lapām

• papīra ievades dziļums līdz 50 mm

6.60

• Izmanto skavas N24/6 un 26/6.

• Paredzēts cauršūt papīra paku biezumā līdz 25 lapām.

• Izgatavots no metāla.

4.24

Степлер N24/6(26/6) 30 листов, D3 ErichKrause

6.58
4.25

• Izturīgs, profesionālai izmantošanai

• Īpaša Bypass sistēma ļauj cauršūt papīra paku biezumā no 2 līdz 100 lapām

• Izmantojamo skavu veids- 23/6 un 23/13

• Maksimālais papīra ievades dziļums-55 mm

• Garantija 10 gadi

• Ražotajs: Novus, Vācija

41.32

• Izturīgs, profesionālai izmantošanai

• Īpaša Bypass sistēma ļauj cauršūt papīra paku biezumā no 20 līdz 170 lapām

• Izmantojamo skavu veids- 23/8 un 23/20

• Maksimālais papīra ievades dziļums-110 mm

• Garantija 25 gadi

• Ražotajs: Novus, Vācija

122.08

• Mazs, izturīgs, profesionālai izmantošanai

• Paredzēts cauršūt papīra paku biezumā līdz 15 lapām.

• Izmantojamo skavu veids-No.10

• Maksimālais papīra ievades dziļums-37 mm

• Garantija 10 gadi

• Ražotajs: Novus, Vācija

4.18

• Metāla korpus.

• Viegli spiežams rokturis

• Viegla skavu ievietošana

• Ērts un ātrs skavu ielikšanas mehānisms

• Skavas garums: 6 - 14 mm

• Skavas tips: 53/6-14 , 23/6-14 , 13/6-14

• izmers: 184 x 25 x 155mm

16.15

<< пред   1   2   3   

Valuta:
Jaunumi
Подписаться на новости:
или RSS 2.0